Business Engels Trainingen

Bekijk hier alle trainingen die jij kunt volgen bij Languageatwork.

Taaltraining

Tijdens de trainingen bij Languageatwork leer je communiceren, telefoneren, schrijven, presenteren en/of vergaderen in het Engels. Omdat veel bedrijven dagelijks te maken krijgen met andere culturen is ook Cultural Awarness een deel van zakelijk Engels geworden. Maatwerk is een specialiteit van Languageatwork.

Languageatwork verzorgt ook een- of tweedaagse trainingen. Daarnaast zijn er trainingen beschikbaar om je klaar te stomen voor een gecertificeerd Engels-examen. Trainingen kunnen individueel of in kleine groepen worden gegeven, zodat iedereen aandacht krijgt. De traingingen kunnen zowel op locatie als online gegeven worden. Voordat een training start, vindt er een intakegesprek plaats waarin de behoefte en het niveau van deelnemer worden vastgesteld.

Regelmatige evaluaties tijdens de training zorgen ervoor dat het trainingsaanbod steeds blijft aansluiten op de behoefte van de deelnemers. Na afloop van de training wordt een beoordeling opgemaakt van de doelen en niveau die zijn bereikt. Wil jij een prijsopgave ontvangen voor een taaltraining? Neem dan contact op voor een offerte.

Wil jij weten met welke skills Languageatwork jou kan helpen?

Examentraining

Ben je op zoek naar een certificaat dat aangeeft hoe goed jouw Engels is? Dan ben je bij Languageatwork op het goede adres. Cambridge examens, TOFEL-test of IETLS-test – ik kan je helpen!

De training wordt online of incompany gegeven bij voldoende deelname (minimaal drie deelnemers) en afgesloten met het Cambridge examen, de TOFEL-test of de IETLS-test.

Prijzen

Examentraining bestaat uit tien lessen van drie uur en dertig uur thuisstudie. Deelname is mogelijk vanaf 3 personen.

Online training

800
Inclusief examen/test
Lesmateriaal
Overige benodigdheden

Incompany

995
Inclusief examen/test
Lesmateriaal
Overige benodigdheden

Prijzen zijn per persoon en excl. btw.

Meer weten?

Neem dan vandaag nog contact op!